Algemeen
Home
Hotels
Appartementen
Last Minutes
Bezienswaardigheden
Geschiedenis
Klimaat
Stranden
Activiteiten
Webcams
Hotels
Naxos Resort Hotel
Naxos Holidays
Galaxy Hotel
Sergis Hotel
Nissaki Beach Hotel
Sagterra Hotel
Appartementen
Villa Romantica Appartementen
Ariadne Appartementen
Evdokia Appartementen
Appartementen Sagterra
Appartementen Diogenis
Appartementen Agia Anna
Reisinformatie
Kaart van Naxos
Het weer in Naxos
Vliegtickets
Dorpen
ApĆ³llonas
ApĆ­ranthos
 
Weer

Wanneer u er aan denkt om een vakantie te boeken naar het Griekse eiland Naxos zult u uiteraard graag op de hoogte zijn van het klimaat, maar vooral van het weerbericht. Hoe interessant het klimaat van uw vakantiebestemming ook mag zijn, uiteindelijk is het toch het actuele weerbericht dat u al dan niet zal overtuigen om uw vakantie naar Naxos te boeken. Omdat wij beseffen hoe belangrijk het weer kan zijn voor vakantiegangers hebben we op deze pagina niet alleen informatie geplaatst over het klimaat op Naxos, maar vindt u hieronder eveneens een actueel weerbericht voor de volgende dagen terug. Op die manier blijft u op de hoogte van het weer en kunt u onbezorgd op vakantie vertrekken.

 

Het klimaat van Naxos
Het eiland Naxos maakt deel uit van de Cycladische eilandengroep van Griekenland en kenmerkt zich door een mediterraans klimaat. Dit wil zeggen dat mensen die het eiland bezoeken rekening dienen te houden met warme, droge zomers en koele, natte winters. Wanneer u met andere woorden een vakantie naar Naxos tijdens de winter wenst te boeken om er van een leuke winterzon te genieten zullen we u moeten teleurstellen. Naxos is geen geschikte winterzon bestemming omdat de temperaturen er veel te laag liggen en er veel teveel neerslag valt.

Het contrast tussen de winter en de zomer is dan ook groot op Naxos. Tijdens de zomermaanden kan het het hier erg warm worden. Aan de kust kunnen vakantiegangers gelukkig wel rekenen op een verfrissende wind. De minste neerslag valt hier tussen april en september met vooral tijdens de droge zomermaanden nauwelijks neerslag. De natste maanden zijn december en januari.

 

Actueel weerbericht
Zoals eerder op deze pagina reeds aangegeven voorzien we onze bezoekers graag van een actueel weerbericht. Vertrekt u binnenkort op vakantie naar Griekse Naxos, dan kunt u op deze pagina het weer voor de komende drie dagen bekijken.

Weersverwachting
Naxos
Meer weer in Naxos