Algemeen
Home
Hotels
Appartementen
Last Minutes
Bezienswaardigheden
Geschiedenis
Klimaat
Stranden
Activiteiten
Webcams
Hotels
Naxos Resort Hotel
Naxos Holidays
Galaxy Hotel
Sergis Hotel
Nissaki Beach Hotel
Sagterra Hotel
Appartementen
Villa Romantica Appartementen
Ariadne Appartementen
Evdokia Appartementen
Appartementen Sagterra
Appartementen Diogenis
Appartementen Agia Anna
Reisinformatie
Kaart van Naxos
Het weer in Naxos
Vliegtickets
Dorpen
Apóllonas
Apíranthos
 
Stranden

Mensen die er voor kiezen om een vakantie naar Naxos in Griekenland te boeken doen dat vooral om er van de zon te kunnen genieten. Naxos is tijdens de zomermaanden dan ook een ideale bestemming voor een betaalbare en ontspannende zon-, zee-, strandvakantie. Naxos staat er daarnaast om bekend prachtige stranden te hebben waar reizigers maar wat graag op vertoeven. Op deze pagina geven we u een graag een overzicht van deze stranden zodat u meteen weet waar u een mooi, bruin kleurtje kunt opdoen.

 

Agios Georgos
Het strand van Agios Georgos is gelegen aan de zuidkant van de havenstad Chora. Agios Georgos staat er om bekend een erg druk stand te zijn, vooral in de zomermaanden. Bezoekers van het strand kunnen er steevast genieten van een ruim aanbod aan watersportmogelijkheden. Niet alleen overdag, maar ook 's avonds kan het hier behoorlijk druk zijn door de aanwezigheid van verschillende pubs en discotheken.

Agios Prokopios
Het strand Agios Prokopios is gelegen op een afstand van 5 kilometer van Naxos-stad. Agios Prokopios is echter niet zomaar een strand. Mensen kunnen hier genieten van verschillende watersportmogelijkheden, maar daarnaast zijn er ook voldoende rustige plekjes om op een ontspannende manier te kunnen genieten van uw vakantie. Vakantiegangers en locals zijn het er over eens dat Agios Prokopios zich met recht en rede één van de mooiste stranden van Griekenland mag noemen.

Agia Anna en Plaka Beach
De stranden Agia Anna en Plaka Beach liggen in dezelfde regio als het hierboven vernoemde Agios Prokopios. Net als net vernoemd strand zijn ook de stranden Agia Anna en Plaka Beach tijdens de zomermaanden enorm populair. Het is er vaak bijzonder levendig en mensen genieten er niet alleen van de zon, maar ook van de vele watersporten die ze er kunnen beoefenen. Wanneer u graag tijdens uw vakantie op Naxos enkele watersporten wenst te beoefenen zijn de stranden Agia Anna en Plaka Beach zeker en vast interessant.

 

Mikri Vigla en Partheno
De zogenaamde Meltemiwind is een bekend en dagelijks verschijnsel op het eiland Naxos. Iedere dag opnieuw laat de wind van zich horen waardoor stranden als Mikri Vigla en Partheno wereldwijde bekendheid hebben weten te verwerven onder surfers. Wanneer u tijdens uw vakantie op Naxos graag wenst te surfen is dit ongetwijfeld de place to be!

Psili Ammos
Aan de oostkust van Naxos is het strand Psili Ammos gelegen. Dit strand is minder bekend en daardoor ook vaak iets minder druk, al geldt dat doorgaans niet voor het hoogseizoen.