Algemeen
Home
Hotels
Appartementen
Last Minutes
Bezienswaardigheden
Geschiedenis
Klimaat
Stranden
Activiteiten
Webcams
Hotels
Naxos Resort Hotel
Naxos Holidays
Galaxy Hotel
Sergis Hotel
Nissaki Beach Hotel
Sagterra Hotel
Appartementen
Villa Romantica Appartementen
Ariadne Appartementen
Evdokia Appartementen
Appartementen Sagterra
Appartementen Diogenis
Appartementen Agia Anna
Reisinformatie
Kaart van Naxos
Het weer in Naxos
Vliegtickets
Dorpen
ApĆ³llonas
ApĆ­ranthos
 
Kaart

Wanneer u een vakantie plant naar het Griekse eiland Naxos zult u uiteraard graag willen weten waar alles zich bevindt. Een goede kaart is wat dat betreft van groot belang. Veel mensen die een bezoekje brengen aan Naxos willen er graag kennismaken met de verschillende bezienswaardigheden die er terug te vinden zijn. Wanneer u over een goede kaart beschikt is het geen enkel probleem om een route uit te stippelen die u langs alle bezienswaardigheden brengt. Wat dat betreft kan onderstaande kaart u in ieder geval verder helpen.

 

Deze kaart is echter niet alleen geschikt voor mensen die graag routes willen maken langs de bezienswaardigheden van het eiland, in tegendeel. Ook wanneer u nog niet heeft beslist of u, uw vakantie wel gaat doorbrengen op het eiland Naxos kan deze kaart interessant zijn. De kaart geeft u immers een goede indruk van het eiland en maakt het mogelijk om voor uzelf uit te maken waar u het beste een hotel kunt boeken. Veel mensen boeken namelijk een hotel gewoon omdat het er leuk uit ziet, maar zonder te weten wat er zich allemaal in de omgeving bevindt. Het spreekt voor zich dat, dat niet zo verstandig is.

Het mag duidelijk, indien u overweegt om een vakantie naar Naxos te boeken kunnen we u alleen maar aanraden om eerst het eiland even te ontdekken door gebruik te maken van onderstaande kaart.

 
Grotere kaart weergeven