Algemeen
Home
Hotels
Appartementen
Last Minutes
Bezienswaardigheden
Geschiedenis
Klimaat
Stranden
Activiteiten
Webcams
Hotels
Naxos Resort Hotel
Naxos Holidays
Galaxy Hotel
Sergis Hotel
Nissaki Beach Hotel
Sagterra Hotel
Appartementen
Villa Romantica Appartementen
Ariadne Appartementen
Evdokia Appartementen
Appartementen Sagterra
Appartementen Diogenis
Appartementen Agia Anna
Reisinformatie
Kaart van Naxos
Het weer in Naxos
Vliegtickets
Dorpen
ApĆ³llonas
ApĆ­ranthos
 
Disclaimer

Algemeen
Het onderstaande is van toepassing op iedere webpagina die onderdeel uitmaakt van Naxos.nl. Door gebruik te maken van deze website stemt u in met deze disclaimer. Naxos.nl spant zich in om de inhoud deze website op regelmatige basis te actualiseren en / of aan te vullen. Desondanks is het mogelijk dat informatie op de website onvolledig / onjuist is.

Aansprakelijkheid
Naxos.nl werd met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Naxos.nl kan dan ook in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor eender welke schade die het gevolg is van beslissingen die zijn genomen op basis van informatie verkregen via deze website.

Copyright
Het is in geen geval toegestaan om informatie van deze website over te nemen zonder daarvoor schriftelijke toestemming te hebben verkregen van Naxos.nl.

Links
Op bepaalde plaatsen op Naxos.nl kan het voorkomen dat er links geplaatst worden naar externe websites. Naxos.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van dergelijke websites. Het is toegestaan om vanaf een andere website te linken naar een artikel / nieuwsbericht / ... op Naxos.nl. Het linken naar images op Naxos.nl is echter niet toegestaan.