Algemeen
Home
Hotels
Appartementen
Last Minutes
Bezienswaardigheden
Geschiedenis
Klimaat
Stranden
Activiteiten
Webcams
Hotels
Naxos Resort Hotel
Naxos Holidays
Galaxy Hotel
Sergis Hotel
Nissaki Beach Hotel
Sagterra Hotel
Appartementen
Villa Romantica Appartementen
Ariadne Appartementen
Evdokia Appartementen
Appartementen Sagterra
Appartementen Diogenis
Appartementen Agia Anna
Reisinformatie
Kaart van Naxos
Het weer in Naxos
Vliegtickets
Dorpen
Apóllonas
Apíranthos
 
Hotels

Wanneer u een vakantie naar Naxos wenst te boeken heeft u uiteraard nood aan een geschikte accommodatie. De meeste reizigers kiezen er voor om een hotel te boeken. Door een hotel te boeken op Naxos zorgt u er namelijk voor dat u tijdens uw vakantie zo weinig mogelijk moet werken. Uw kamer wordt netjes voor u klaargemaakt, u hoeft niet zelf voor het eten te zorgen en ga zo maar door. Bent u op zoek naar een geschikt hotel op het Griekse eiland Naxos? We hebben speciaal voor onze bezoekers de beste hotels op deze pagina verzameld!

Naxos Resort Hotel
 

Het Naxos Resort Hotel heeft eigenlijk meer weg van een kleine dorpje dan van een hotel. De kamers zijn immers verdeeld over verschillende gebouwen waarvan de meeste uitkijken op een mooie binnentuin. Het Naxos Resort Hotel is een comfortabel hotel met eigentijdse kamers die voorzien zijn van alle mogelijke comfort. Daarnaast kunnen gasten hier altijd rekenen op een bijzonder vriendelijke service. Hier voelt u zich als reiziger meteen thuis.

Het Naxos Resort Hotel biedt al haar gasten gratis Wi-Fi aan in de gemeenschappelijke ruimtes. Daarnaast is het hotel dicht bij het strand gelegen. De bushalte is terug te vinden op een afstand van zo'n 300 meter van het hotel.

  » Bekijk het Naxos Resort Hotel bij Arke.nl

Naxos Holidays
 

Bent u op zoek naar een voordelige manier om uw vakantie door te brengen op het Griekse eiland Naxos? In dat geval is het hotel Naxos Holidays zeker en vast iets voor u. Dit hotel beschikt over erg mooie en comfortabele kamers die u kunt boeken voor een zeer interessante kostprijs. Het hotel is daarnaast bijzonder rustig gelegen waardoor het ideaal is voor iedereen die op zoek is naar rust en ontspanning tijdens diens vakantie.

Het hotel beschikt over goede verbindingne met het openbaar vervoer. De dichtste bushalte is bijvoorbeeld gelegen op slechts 50 meter afstand. Uiteraard kunnen gasten van dit hotel steeds rekenen op internetfaciliteiten.

  » Bekijk Naxos Holidays bij Arke.nl
» Bekijk Naxos Holidays bij Sunweb.nl

Galaxy Hotel
 

Het Galaxy Hotel is waarschijnlijk één van de bekendste en tevens ook populairste hotels van het eiland. Dat is onder andere terug te zien in de rating die dit hotel krijgt van haar gasten. Het gebouw, dat is opgetrokken in de typische bouwstijl van Naxos nodigt uit om in te verblijven. De kamers zijn eigentijds en gezellig ingericht en bieden zelfs een romantisch hemelbed voor de liefhebbers. De badkamer is overigens steeds voorzien van een speciale hydromassage douche.

Ook op vlak van ligging is het Galaxy Hotel bijzonder interessant. Het strand loopt gewoon aan de achterzijde van het hotel en ook het centrum is op loopafstand bereikbaar. Het mag duidelijk zijn, het Galaxy Hotel is zeker en vast een warme aanrader!

  » Bekijk het Galaxy Hotel bij Arke.nl

Sergis Hotel
 

Lang niet iedereen houdt er van om tijdens zijn of haar vakantie gebruik te maken van een groot hotel, in tegendeel. Wanneer u er ook zo over denkt, dan is het Sergis Hotel op het eiland Naxos beslist interessant. Dit kleinschalige hotel beschikt over een eigen zwembad en biedt haar gasten comfortabel, maar eenvoudig ingerichte kamers tegen een lage kostprijs.

Mensen die met een beperkt budget een vakantie willen boeken op Naxos kunnen deze accommodatie beslist overwegen. Het Sergis Hotel is gelegen aan een hoofdstraat en bijgevolg in een drukke omgeving. Dit zorgt er voor dat het hotel vooral geschikt is voor jongeren die in groep op vakantie gaan.

  » Bekijk het Sergis Hotel bij Arke.nl

Nissaki Beach Hotel
 

De hotels op de Griekse eilanden hebben vaak de reputatie nogal klassiek te zijn. Dat is bij het Nissaki Beach Hotel zeker en vast niet het geval. Dit mooie, luxueuze designhotel biedt haar gasten op en top moderne kames die zijn voorzien alle mogelijke comfort. U beschikt er onder andere over een moderne televisie evenals een prachtige en eveneens moderne badkamer.

Het hotel zelf is eveneens erg modern ingericht en biedt haar gasten onder andere een prachtige zwembad om in te vertoeven. Het centrum van Naxos-stad is gelegen op een afstand van 500 meter van het Nissaki Beach Hotel. Het hotel ligt wel meteen aan het strand waardoor u nooit ver hoeft te wandelen om te zonnen!

  » Bekijk het Nissaki Beach Hotel bij Arke.nl

Sagterra Hotel
 

Veel vakantiegangers willen tijdens hun vakantie graag in een zo levendig mogelijke omgeving zitten, niet ver weg van alles wat een stad te bieden heeft. Wanneer dat ook voor u geldt kunt u er voor kiezen om een verblijf te boeken in het bekende Sagterra Hotel. Dit eenvoudig en klassiek ingericht hotel biedt u comfortabele kamers aan tegen een zeer interessante prijs.

Ook met een beperkt budget wordt het op deze manier perfect mogelijk om een vakantie op Naxos te boeken. Het centrum van Naxos-stad is gelegen op 500 meter van het Sagterra Hotel. Nadeel is wel dat het strand vrij ver van de accommodatie is gelegen, immers op zo'n kleine 800 meter.

  » Bekijk het Sagterra Hotel bij Arke.nl